Učinite svoj grad zelenijim

Imamo sjajne vesti! Zbog velikog interesovanja, DDOR osiguranje je produžilo rok za glasanje u akciji urbanog pošumljavanja „Za šumu u tvom kraju“ do 31. oktobra. Sada će još više ljudi imati priliku da učestvuje u ozelenjavanju gradova i možda baš vaš grad bude među onima koji će biti obuhvaćen trećim ciklusom sadnje.

Glasajte do 31. oktobra na sajtu DDOR-a ili klikom OVDE. Odaberite svoj grad i pomozite da dobije nova stabla. Vaš glas je važan za zeleniju budućnost i uspeh DDOR inicijative.

Podelite ovu objavu sa prijateljima i pozovite ih da glasaju za vaš grad. Što više glasova, to veće šanse za uspeh.

Pobednički gradovi biće objavljeni 3. novembra, na Svetski dan čistog vazduha.

Osiguran znači odgovoran

Klijenti DDOR-a odabirom EKO polisa direktno učestvuju u realizaciji ove inicijative. Ugovaranjem neke od polisa „Moja kućica“, kasko i međunarodnog putnog osiguranja kompanija izdvaja po 100 dinara za nabavku i sadnju stabala.

Zajedno možemo stvoriti zeleniju budućnost!

Podsećanja radi, projekat „Za šumu u tvom kraju“ otpočeo je 2022. godine i do sada je obuhvatio 16 sadnji u 15 gradova Srbije – u Novom Sadu, Zrenjaninu, Smederevu, Sremskoj Mitrovici, Subotici, Vršcu, Beogradu, Ćupriji, Kikindi, Novom Pazaru, Nišu, Staroj Pazovi, Bačkoj Palanci, Tutinu i Užicu.

DDOR, kao deo Unipol grupe, vodeće evropske finansijske grupacije, snažno je posvećen zaštiti životne sredine i borbi protiv klimatskih promena koje imaju ogroman uticaj na nepovoljne vremenske prilike i prirodne katastrofe. Zbog toga je namera kompanije, kao odgovornog dela zajednice, da doprinese projektom „Za šumu u tvom kraju“ u cilju poboljšanja uslova života i rada sadnjom drveća u urbanim sredinama.