Povezivanje sporta i sigurnosti: DDOR osiguranje ponovo uz „Tour de Fruška“ 

Poslednjeg vikenda u septembru, Vrdnik je bio centar okupljanja ljubitelja sporta i prirode. U skladu sa svojom tradicijom, kompanija DDOR osiguranje je još jednom bila generalni sponzor manifestacije „Tour de Fruška“, koja je održana 28. i 29. septembra. Ova popularna manifestacija okupila je više od 700 takmičara, i postavila nove standarde ljubavi prema sportu i zdravom načinu života. 

Vođeni sloganom “Okreće na dobro”, DDOR osiguranje kontinuirano radi na unapređenju kvaliteta života u zajednici. Podrška sportskim događanjima i podizanje svesti o važnosti zdravlja predstavljaju ključne aspekte društveno odgovornog poslovanja. Kao generalni sponzor manifestacije, kompanija DDOR osiguranje je osigurala sve takmičare „Tour de Fruška“. 

Tour de Fruška

U okviru prvog dana manifestacije, učesnici su se takmičili u TRAIL trkama na stazama od 7 i 15 kilometara, na izazovnim terenima Fruške gore. Ni najmlađi takmičari nisu ostali uskraćeni, jer su imali priliku da se takmiče u prilagođenim disciplinama. 

Među prijavljenima našlo se i 120 trkača iz DDOR osiguranja. 

Drugi dan manifestacije bio je obeležen biciklističkim trkama na dužinama od 55 kilometara, koje su privukle više od 200 takmičara.  

Na DDOR štandu, posetioci su mogli da uživaju u vožnji trenažernog bicikla, učestvuju u kvizu znanja i osvoje zanimljive nagrade. Ove interaktivne aktivnosti doprinele su dinamičnoj atmosferi i dodatno povezale zajednicu. 

DDOR osiguranje ostaje posvećeno promociji sporta, bezbednosti u saobraćaju i zdravom načinu života. Verujemo da zajedničkim snagama možemo doprineti zdravijem i održivijem društvu. Hvala svima koji su učestvovali i doprineli uspehu ove manifestacije, čineći je posebnim događajem za sve!